Wie zijn wij

Adviseur van Qube Bedrijfsadvies is Fred Hofman. Specialist op het gebied van fusies, overnames en organisatieadvies. Sinds 2013 heeft Fred zijn krachten gebundeld en begeleidt hij samen met zijn collega’s van Qube zijn klanten met een Achterhoekse nuchterheid. Transparant, met een vaste offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Korte lijnen
Qube is een klein kantoor. Bij Qube Bedrijfsadvies heeft u één persoonlijk adviseur en daardoor zijn de lijnen kort. Dat is nog eens helder communiceren.

Maak kennis met Fred:

Als belastingadviseur startte Fred zijn loopbaan bij Ernst & Young. Begin negentiger jaren trad hij toe tot een maatschap om als zelfstandige verder te gaan. Het kantoor groeide snel, waardoor hij wat verder van de klant af kwam te staan. Na 10 jaar is Fred daarom een kleinschalig kantoor gestart en doet hij wat hij het liefste doet. Dicht bij de klant staan en vanuit oprechte betrokkenheid relaties adviseren. Fred is door zijn jarenlange werkervaring een generalist. Hij is toegankelijk en maakt ingewikkelde zaken makkelijk met humor. Daardoor worden serieuze kwesties lichter en verteerbaar. Zonder dat hij de wet- en regelgeving uit het oog verliest. Arbitrage bij biljarten kent voor Fred geen geheimen. Want nóg leuker dan zelf biljarten vindt Fred het om een biljartwedstrijd te leiden. Om zijn conditie op peil te houden loopt Fred hard.