Administratiekantoor in Doetinchem en omstreken

Bent u zich aan het oriënteren op een administratiekantoor in Doetinchem dat uw bedrijf bij kan staan bij diverse administratieve diensten? Qube Accountants helpt u graag verder. Als klein administratiekantoor bieden we toch een compleet dienstenpakket aan. Zowel kleine ondernemingen, MKB bedrijven en ZZP’ers als stichtingen, verenigingen en particulieren mogen ons inschakelen.

Wilt u ons administratiekantoor te Doetinchem inzetten voor de boekhouding van uw bedrijf? Heeft u eerst behoefte aan meer informatie, bijvoorbeeld over onze werkwijze? Bel ons dan voor meer informatie op 0314-200042. Ook voor het inwinnen van financieel advies kunt u ons inschakelen. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier op onze website.

Contact opnemen

Ervaren administratiekantoor in Doetinchem

Qube Accountants is een zeer compleet administratiekantoor in Doetinchem. U kunt de gehele verzorging van uw financiële administratie aan ons uitbesteden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw boekhouding. Wij kunnen allerlei werkzaamheden op ons nemen, waaronder het opstellen van de jaarrekening, inclusief accountantsverklaring.

 • Administratiekantoor in Doetinchem met meer dan 20 jaar ervaring;
 • Deskundige boekhouders die u van goed advies voorzien;
 • We denken te allen tijde met u mee;
 • Ons kantoor is altijd bereikbaar voor vragen, opmerkingen of overige zaken.
Boekhouder in Doetinchem

Van loonadministratie uitbesteden tot fiscale aangiftes verzorgen

Met kennis over zowel financiële als fiscale vraagstukken kunnen wij uw boekhouder zijn voor allerlei soorten administratieve diensten. Of u nu uw loonadministratie wilt uitbesteden, de jaarrekening wilt laten samenstellen, uw administratie efficiënt wilt inrichten of uw fiscale aangiftes wilt laten verzorgen. Ons administratiekantoor in Doetinchem staat voor u klaar.

Qube Accountans is een klein kantoor, waardoor we in staat zijn om al onze klanten persoonlijke aandacht te geven. Met onze korte lijnen en nauw persoonlijk onderling contact zijn we altijd bekend met de ontwikkelingen die gaande zijn binnen uw bedrijf. U spreekt altijd rechtstreeks met uw adviseur, zo kunnen we u optimaal van dienst zijn.

Salarisadministratie in Doetinchem uitbesteden

Wilt u uw salarisadministratie in Doetinchem uitbesteden aan een ervaren professional? Dat is een uitstekende keuze. Het regelen van de loonadministratie wordt door ondernemers vaak gezien als ongewenste administratieve rompslomp die veel tijd kost. De salarisadministratie uitbesteden is dan een goede oplossing. Zo houdt u kostbare tijd over, die u weer kunt besteden aan andere zaken. Op uw verzoek verzorgen wij de salarisadministratie in Doetinchem.

Laat uw jaarrekening opstellen door een boekhouder

De jaarrekening is de jaarlijks terugkerende, verplichte financiële verantwoording van uw onderneming. Deze balans-, winst- en verliesrekening, inclusief toelichting, dient een adequaat en eerlijk inzicht te verschaffen in de financiële status van uw bedrijf. Om deze reden wordt een jaarrekening vaak door een boekhouder opgesteld. Daarvoor kunt u ons administratiekantoor inschakelen.

Het complete financiële verhaal van uw bedrijf

De jaarrekening is een belangrijke bron van informatie voor uzelf, maar eveneens voor de Belastingdienst of uw bank. Dat komt omdat de cijfers het complete verhaal van uw bedrijf laten zien. Ons administratiekantoor in Doetinchem maakt uw jaarrekening op met de belangrijke gedachte in het achterhoofd dat dit document niet veel meer is dan een momentopname.

Contact opnemen

Terugkijken en vooruitblikken

Bij het opstellen van de jaarrekening nemen wij de tijd om met u als ondernemer terug te kijken op het afgelopen boekjaar. Daarbij werpen wij ook een blik in de toekomst. Vanuit het bespreken van uw toekomstplannen maken wij direct een vertaling naar financiële prognoses. Daaruit vormen wij het best mogelijke (financiële) scenario dat we bij uw bedrijfsvoering kunnen matchen.

Extern accountantskantoor

Bij onze klanten die controleplichtig zijn, of als u zelf een beoordelingsverklaring verzoekt, hebben wij de mogelijkheid om samen te werken met een extern accountantskantoor. Dit kantoor is in het bezit van een vergunning. Wij, van Qube Accountants, blijven daarbij altijd uw eerste aanspreekpunt en dienstverlener. De externe register accountant wordt voor de afronding van de controle of beoordeling door ons ingeschakeld.

Belastingadvies en verwerking van kasboeken

Omdat wij als administratiekantoor in Doetinchem graag gedurende het hele jaar betrokken zijn bij u en uw organisatie ondersteunen wij u bij alle administratieve processen. Daarnaast geven we belastingadvies bij het maken van belangrijke keuzes.

Naast het opmaken van de jaarrekening verzorgen wij ook de volgende diensten op het gebied van boekhouding:

 • Salarisadministratie;
 • De verwerking van kasboeken en bankafschriften;
 • Het leveren van tussentijdse cijfers;
 • Deponeren van publicatiestukken;
 • Het inboeken van in- en verkoopfacturen;
 • Fiscale aangiften van vennootschapsbelasting, de loonheffing en omzetbelasting.

 

Kleinschalig administratiekantoor in Doetinchem

We zijn een kleinschalig administratiekantoor in Doetinchem, dat met een klein team van zes personen werkt. Al onze medewerkers zijn echte vakmensen, met veel ervaring en ruimschootse kennis van hun vakgebied. Bij Qube Accountants kunt u er vanuit gaan dat u te maken krijgt met deskundige adviseurs. Met onze ervaring en kennis over de relevante wetten en regels kunnen we al onze klanten met een praktische insteek begeleiden. Doordat we altijd op de hoogte zijn vertalen we onze kennis naar praktische oplossingen voor uw onderneming. Zo houdt u meer tijd over voor uw klanten.

Specifieke advisering voor klanten

Wij werken als administratiekantoor in Doetinchem voor verschillende ondernemingsvormen. Wat voor onderneming u ook heeft, onze adviseurs zijn bekend met uw specifieke problematiek. Voor een aantal ondernemingsvormen hanteren wij specifieke advisering. Zo verzorgen wij bij besloten vennootschappen bijvoorbeeld juridische structuur, financiering, risicobeperking en kostenbeheersing. Voor DGA zorgen wij voor de oude dag, dividendbelasting en vermogensplanning. Ook voor eenmanszaken hanteren wij weer een specifieke advisering, zoals kapitaalopbouw en bedrijfsopvolging.

ZZP’er administratie gezocht

Ook voor ZZP’ers handelen wij administratieve taken af. Bent u werkzaam als ZZP’er in Doetinchem, of heeft u in deze plaats een eenmanszaak, en wilt u de administratie aan een ervaren boekhouder overlaten? Dat is een verstandig besluit. Als ZZP’er bent u waarschijnlijk al druk genoeg met uw eigen onderneming. Om dan ook nog tijd vrij te maken voor de boekhouding is onbegonnen werk. Dus, als ZZP’er een administratie partner gezocht? Kies dan voor ons administratiekantoor in Doetinchem.

Wat zijn de kosten als ZZP’er?

Wij weten dat veel ZZP’ers en eenmanszaken hun administratie niet uitbesteden aan boekhouders vanwege de hoge kosten die achteraf worden gedeclareerd. Dit is een fabel. Juist het uitbesteden van uw administratie kan u onder de streep veel kosten schelen. Dat zit zo.

Veel zelfstandige ondernemers moeten hun boekhouding ook nog zelf aanleveren bij de boekhouder. Dit heeft als gevolg dat de meeste ZZP’ers hun administratie maar zelf oppakken. Echter weten veel ondernemers niet wat de verplichtingen aan de administratie zijn die de Belastingdienst heeft gesteld. Als de boekhouding wordt gecontroleerd door de accountant tegen een hoog tarief blijkt deze vaak niet 100% in orde te zijn. Dit is zonde. Als de administratie op de juiste manier was uitgevoerd, was dit niet gebeurd. Bedenk dus goed hoe u als ZZP’er uw financiële zaken wilt regelen.

Transparant, flexibel en duidelijkheid

Omdat we u niet willen verrassen met achteraf in rekening gebrachte kosten werken we met vaste offertes. Qube Accountants is namelijk transparant, flexibel en altijd bereikbaar voor al onze klanten.

Wat voor type onderneming u ook heeft en of het nu gaat om accountancy, financiële administratie of fiscale zaken. Onze adviseurs zijn volledig op de hoogte van alle wetten en regelgeving én alle nieuwe ontwikkelingen binnen de verschillende ondernemingsvormen. Wij houden van duidelijkheid, voor onszelf en ook zeker voor onze klanten.

Wij kunnen bijvoorbeeld financieel onderscheid maken tussen zaak en privé. Zo houdt u financieel overzicht. Als boekhouder houden we uw volledige boekhouding bij en geven we inzicht in uw financiële zaken. Ook voor belastingadvies of advies over andere financiële zaken kunt u bij ons terecht als ZZP’er. Bijvoorbeeld, wanneer is het juiste moment om van eensmanszaak over te stappen naar BV? Daar begeleiden we u in.

 

Administratiekantoor in Doetinchem inschakelen?

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dan kunt u contact opnemen met ons administratiekantoor in Doetinchem door even te bellen naar 0314-200042. Nemen wij niet op of bent u niet in staat om te bellen? Laat dan gerust een bericht achter door een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. We reageren in dat geval zo snel mogelijk.

Hoe kunnen jullie mij als boekhouder ondersteunen?

Als boekhouder kunnen we u volledig ontzorgen bij uw boekhouding. Denk daarbij aan het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van de salarisadministratie en het inboeken van facturen. Ook fiscale kwesties kunnen we afhandelen. Qube Accountants biedt een complete dienstverlening aan.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Waarom moet ik Qube Accountants inschakelen?

Ons accountantskantoor heeft ruim 20 jaar ervaring en is de ideale partner voor MKB’ers en zzp’ers. Wij hebben alle benodigde kennis in huis. Daarnaast zijn we flexibel en hanteren we korte lijnen, waardoor u op een persoonlijke benadering kunt rekenen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke diensten biedt jullie accountantskantoor aan?

Qube Accountants biedt alle accountancy diensten aan die MKB’ers en zzp’ers van ons kunnen wensen. In het bijzonder bieden we de volgende diensten aan:

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke tarieven hanteren jullie?

Ons accountantskantoor werkt aan de hand van vaste offertes. Wanneer u ons benadert krijgt u altijd een offerte op maat, zodat u achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan. Neem dus gerust contact op om deze vrijblijvende offerte aan te vragen.

Direct contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.