Wie zijn wij

Het team van Qube bestaat uit zes vakmensen, met ruime ervaring op het gebied van accountancy, administratieve dienstverlening en fiscaliteit. Sinds 2013 hebben wij onze kennis en ervaring gebundeld en begeleiden wij onze klanten met een praktische insteek. Wij zijn transparant in onze werkwijze en de kosten daarvan. We werken veelal met vaste offertes, zodat u niet voor onwelkome verassingen komt te staan.

Deskundige adviseurs

Ziet u met alle wet- en regelgeving ook door de bomen het bos niet meer? Wij vinden dat u daar geen last van hoeft te hebben en nemen die zorg graag van u over. Onze deskundige adviseurs zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en vertalen deze naar praktische oplossingen voor uw onderneming. Zo houdt u meer tijd over voor uw klanten.

Korte lijnen
Qube is een klein kantoor. Dit stelt ons in staat om onze klanten persoonlijke aandacht te geven. De lijnen zijn kort en u spreekt rechtstreeks met uw adviseur.

Maak kennis met ons team:

Marino Marlisa RA

Marino heeft als accountant en adviseur jarenlang bij grote en middelgrote accountantskantoren gewerkt. Met zijn praktische insteek en ruime ervaring in het MKB voelt Marino zich thuis bij Qube. Hij denkt graag mee met de ondernemer en legt met zijn heldere communicatie de mogelijkheden binnen wet- en regelgeving haarfijn uit. Aangezien hij net als u ook ondernemer is, kan hij met u meedenken vanuit eigen ervaring en altijd oplossingsgericht.
Marino is een echte familieman en in zijn vrije tijd fietst hij graag. Zijn creativiteit kan hij kwijt in muziek en in zijn passie voor fotografie.

Email: m.marlisa@qubeaccountants.nl
Mobiel: 06-46917696

Mr. Irene Siebelink

Irene werkte jarenlang als belastingadviseur voor PWC. Ze was een van de weinige vrouwelijke partners van het bekende landelijke concern. In 2006 richtte zij Qube Belastingadvies op, één van de drie takken van Qube. Irene is een ondernemende no-nonsense vakvrouw. In haar advisering is zij creatief maar ook praktisch en concreet, waarbij het belang van de klant voorop staat. Heldere communicatie en vertrouwen spelen een belangrijke rol in haar relatie met de klant. Buiten haar werkzaamheden als belastingadviseur, treedt zij op als commissaris. Er blijft echter ook nog tijd over om te genieten van haar gezin, van lekker eten, van tuinieren of lezen.

Email: i.siebelink@qubeaccountants.nl
Mobiel: 06-22916087

Fred Hofman

Als belastingadviseur startte Fred zijn loopbaan bij Ernst & Young. Begin negentiger jaren trad hij toe tot een maatschap om als zelfstandige verder te gaan. Het kantoor groeide snel, waardoor hij wat verder van de klant af kwam te staan. Na tien jaar is Fred daarom een kleinschalig kantoor gestart en doet hij wat hij het liefste doet: dicht bij de klant staan en vanuit oprechte betrokkenheid relaties adviseren. Fred is door zijn jarenlange werkervaring een generalist. Hij is toegankelijk en maakt ingewikkelde zaken makkelijk met humor. Daardoor worden serieuze kwesties lichter en verteerbaar, zonder dat hij de wet- en regelgeving uit het oog verliest. Arbitrage bij biljarten kent voor Fred geen geheimen. Want nóg leuker dan zelf biljarten, vindt Fred het om een biljartwedstrijd te leiden. Om zijn conditie op peil te houden loopt Fred hard.

Email: f.hofman@qubeaccountants.nl
Mobiel: 06-53817342

Gerrie Visschers

Gerrie heeft een passie voor cijfers en klantencontact. Binnen Qube heeft zij een breed takenpakket. Zij houdt zich onder andere bezig met het boeken van administraties, verzorgen aangiften omzetbelasting, salarisverwerking en het begeleiden van klanten bij het zelfstandig boeken van administraties in Exact online. Het ontzorgen van klanten staat bij haar voorop. Door scholing blijft Gerrie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op administratief gebied. Met een groot gezin is Gerrie echt een betrokken familiemens. Als muziekliefhebber bezoekt ze in haar vrije tijd graag concerten. Haar doorzettingsvermogen uit zich niet alleen in haar werk. Gerrie traint voor de halve marathon en tijdens het lopen geniet ze erg van de natuur.

Email: g.visschers@qubeaccountants.nl

Oscar Jongerius

Oscar volgt een opleiding tot assistent Accountant en heeft financiële werkervaring opgedaan binnen verschillende disciplines. Bij Qube heeft Oscar een breed takenpakket. Hij houdt zich onder andere bezig met het boeken van administraties, het assisteren bij de salarisadministratie en het verrichten van voorbereidende werkzaamheden voor de aangiften omzetbelasting. Oscar wil zich door scholing blijven ontwikkelen op financieel gebied. In zijn vrije tijd is Oscar te vinden op het hockeyveld en zijn muzikaliteit komt tot uiting wanneer hij speelt op zijn gitaar.

Email: o.jongerius@qubeaccountants.nl